Харчування




НОРМАТИВНА БАЗА
Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та проходження осінньо-зимового періоду 2024/25 року (лист МОН № 1/9979-24 від 05.06.2024 року)

Про затвердження Типової освітньої програми професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Кухар», за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти» (наказ МОН № 211 від 20.02.2024 року)

Про приєднання Уряду України до міжнародної коаліції “Шкільне харчування: Харчування, здоров’я та освіта для кожної дитини” (постанова КМУ № 1179 від 10.11.2023 року)

Про схвалення Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2023—2024 роках (розпорядження КМУ № 990-р від 27.10.2023 року)

Про внесення змін до Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку (постанова КМУ № 549 від 01.06.2023 року)

Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6(7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період (наказ МОЗ № 215 від 03.02.2022 року)

Щодо окремих питань організації харчування у 2021-2022 роках у закладах дошкільної, загальної середньої освіти (лист МОН, МОЗ № 1/9-347/26-04/19995/2-21 від 07.07.2021 року)

Коментарі

Популярні публікації