Харчування
НОРМАТИВНА БАЗА
Про підготовку закладів освіти до нового навчального року та проходження осінньо-зимового періоду 2024/25 року (лист МОН № 1/9979-24 від 05.06.2024 року)Про затвердження Типової освітньої програми професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії «Кухар», за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти» (наказ МОН № 211 від 20.02.2024 року)
Про схвалення Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року та затвердження операційного плану заходів з її реалізації у 2023—2024 роках (розпорядження КМУ № 990-р від 27.10.2023 року)
Про внесення змін до Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку (постанова КМУ № 549 від 01.06.2023 року)
Про затвердження рекомендованого Примірного чотиритижневого сезонного меню рекомендованого для організації триразового харчування дітей віком від 1 до 6(7) років в закладах освіти та інших організованих дитячих колективах на зимовий період (наказ МОЗ № 215 від 03.02.2022 року)
Щодо окремих питань організації харчування у 2021-2022 роках у закладах дошкільної, загальної середньої освіти (лист МОН, МОЗ № 1/9-347/26-04/19995/2-21 від 07.07.2021 року)
Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку (постанова КМУ № 305 від 24.03.2021 року)
Щодо недопущення погіршення умов харчування в закладах освіти (лист МОН № 1/9-522 від 11.09.2020 року)
Коментарі
Дописати коментар